Παντελής Γ. Φραγκούλης

Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
A+ R A-

03-05-2011 - ORCHOMENOS-PRESS: Ο Παντελής Γ. Φραγκούλης μας ενημερώνει για τη συγκέντρωση αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας στα γραφεία της ΝΔ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Δράμας, κ. Μαργαρίτης Τζίμας, σχετικά με την συγκέντρωση αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, που θα γίνει την Πέμπτη 5 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι στα νέα γραφεία του κόμματος στην Αθήνα όπου θα μιλήσει ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σε μια περίοδο που οι απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, αντιμετωπίζουν τη ρεβανσιστική και άδικη επίθεση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, η συνάντηση αυτή προσδίδει νέα διάσταση, στο ρόλο που καλείται να διαδραματίσει το υπερήφανο αυτό τμήμα του Ελληνικού λαού, που υπηρέτησε με αυταπάρνηση την Πατρίδα.
Η Ν.Δ. μέσα από τις διαδικασίες του κοινοβουλευτικού ελέγχου αναδεικνύει καθημερινά την επιδρομή της κυβέρνησης στα κεκτημένα δικαιώματα των αποστράτων.
Δικαιώματα που απέκτησαν χωρίς να επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό, αλλά με δικές τους στερήσεις.
Τώρα βλέπουν και αισθάνονται μια Πολιτεία να τους αντιμετωπίζει σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας.
Καλούμε όλους τους απόστρατους να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή.
Πέρα από κόμματα και ιδεολογίες, γιατί στις Ένοπλες δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας μια είναι η κυρίαρχη ιδεολογία. Η Πατρίδα μας.
Και αυτή την πατρίδα μας την υπηρέτησαν με ζήλο και αποτελεσματικότητα.
Τώρα τους αξίζει μια καλλίτερη αντιμετώπιση από την Πολιτεία.
Η Ν.Δ. είναι δίπλα τους».

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ Γ. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δείτε την ιστοσελίδα που δημοσιεύθηκε

nd_small
youtube
vouli_tv
nd_webtv
onned