Παντελής Γ. Φραγκούλης

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2023
A+ R A-

24-12-2011 Οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας

Ο Τύπος της Κυριακής δημοσιεύει ρεπορτάζ για τους πιθανούς υποψηφίους στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας για τις επόμενες εκλογές. Για τη Στερεά Ελλάδα αναφέρει: ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Στη Βοιωτία ο Ανδρέας Κουτσούµπας δηλώνει ότι θα είναι υποψήφιος, ενώ ακούγονται τα ονόµατα του περιφερειακού συµβούλου Γιάννη Καράµπελα, του Παντελή Φραγκούλη, του Τάσου Ιγγλέζου και του Λουκά Υπερήφανου.

Στην Εύβοια, µε τους εν ενεργεία βουλευτές Κώστα Μαρκόπουλο και Σίµο Κεδίκογλου οι βολιδοσκοπήσεις συνεχίζονται: οι πληροφορίες µιλούν για το δήµαρχο Ιστιαίας Χριστοφή Ζάχο, τη Σίσσυ Λαΐου, τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Σταµάτη Γκάβαλη και το γιατρό Γιώργο Χαλιώτη.

Στη µονοεδρική Ευρυτανία πολύ πιθανή είναι η υποψηφιότητα του Κώστα Κοντογιώργου, πρώην πολιτικού φίλου της Ντόρας Μπακογιάννη.

Στη Φθιώτιδα το «γαλάζιο» τοπίο αλλάζει µετά τη «µετακίνηση» του Θανάση Γιαννόπουλου στη Β' Αθηνών. Ο Χρήστος Σταϊκούρας παραµένει και προστίθενται οι Νίκος Σταυρογιάννης, Γιάννης Μπρεκουλάκης, Ελένη Τσεκούρα και Ελένη Μακρή.

Στη Φωκίδα το ψηφοδέλτιο ανανεώνεται µε την είσοδο του δηµοσιογράφου Σπύρου Τρίψα (ΕΠΙΚΑΙΡΑ), ενώ πληροφορίες αναφέρουν ως υποψήφιο τον Κώστα Παπαθανασίου. Λείπουν οι πάλαι ποτέ αρχηγοί της αγροτιάς. Δεν είναι και λίγο..

Το αρθρο εχει δημοσιευθεί σε:  Viotia Blogspot  - Thiva-press.blogspot.com - Orchomenos-press.blogspot.com  SiriosFM.gr   vagia-gr.blogspot.com

nd_small
youtube
vouli_tv
nd_webtv
onned