Παντελής Γ. Φραγκούλης

Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018
A+ R A-

ΔΤ - 4 Αυγούστου 2011 - Συνάντηση Παντελή Φραγκούλη και Ένωσης Ιδιοκτητών Ραδιο Ταξί Λιβαδειάς.

Συνάντηση μιας ώρας είχε χθες Τετάρτη στις 11 το πρωί το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας πολιτευτής Βοιωτίας κ. Παντελής Φραγκούλης με τα μέλη της Ένωσης Ιδιοκτητών Ταξί Λιβαδειάς.

Στη συνάντηση ο κ. Φραγκούλης τόνισε με έμφαση ότι είναι άμεση ανάγκη να σταματήσουν άμεσα ακόμη και σήμερα την απεργία τους, διότι η Πατρίδα κινδυνεύει και όταν κάποιο μέτρο βλάπτει την πατρίδα είμαστε υποχρεωμένοι να μη το στηρίζουμε.

Ο τουρισμός και η οικονομία δεν αντέχουν τα προσωπικά πείσματα του κ. Ραγκούση και την αδιαλλαξία της Κυβέρνησης. Όποιος αγαπά την Ελλάδα και όποιος νοιάζεται για την Ελλάδα πρέπει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν κινούμεθα με την λογική του κοινωνικού αυτοματισμού κλείνοντας λιμάνια, αεροδρόμια και οδικούς άξονες, δηλαδή αυτά που έκανε ο κ. Ραγκούσης ως κορυφαίος βουλευτής της αντιπολίτευσης, όταν πρωτοστατούσε μαζί με τον σημερινό πρωθυπουργό κ. Παπανδρέου στο κλείσιμο δρόμων και λιμανιών, αλλά να επιδείξουμε υπευθυνότητα στην ανευθυνότητα της Κυβέρνησης.

Οι ιδιοκτήτες ταξί από τη μεριά τους του είπαν ότι είναι το μοναδικό πολιτικό πρόσωπο που τους επισκέπτεται για να συζητήσει λύση στο μεγάλο πρόβλημα που δημιούργησε η βεντέτα Ραγκούση – Ρέππα και τον διαβεβαίωσαν ότι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν την απεργία τους μέχρι να δικαιωθούν.

O κ. Φραγκούλης δήλωσε:

Έκανα μια ειλικρινή προσπάθεια ως κομματικό στέλεχος του Νομού να πείσω τους ιδιοκτήτες ταξί να αναστείλουν σήμερα την απεργία τους, να δείξουν υπευθυνότητα στην ανευθυνότητα της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα αναγκαστούν να συρθούν σε αναστολή της απεργίας τις επόμενες μέρες γιατί αυτό θα σημαίνει ότι για μια ακόμα φορά παραπλανήθηκαν και έπεσαν στο κενό οι υποσχέσεις των κυβερνητικών βουλευτών του Νομού για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων τους.

ΜΜΕ που αναφέρθηκαν σχετικά: Ραδιο Δίστομο - Thiva-Press - Θάρρος των Βοιωτών - Θηβα News

nd_small
youtube
vouli_tv
nd_webtv
onned